Fii la curent cu Promotiile si ofertele poelle:

Copyright © Peolle 2018. Toate drepturile rezervate.

Termeni si conditii

Poelle ofera garantie in urmatorii termeni:

In conditiile prevazute de Legea 449/2003 si O.G. 21/1992., oferim garantie pentru intreaga gama de produse comercializate.

Produsele care prezinta defecte precum: etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, crapaturi, rupturi,  nu vor beneficia de garantie.

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Putul lui Zamfir nr.59

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru returnarea produselor va rugam sa transmiteti un e-mail la urmatoare adresa impreuna cu documentele scanate: contact@poelle.ro

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in amabalajul producatorului (cutie), impreuna cu toate accesoriile aferente;

- Poelle se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 30 de zile calendaristice.

Produsele Poelle efectuate pe comanda nu se returneaza, indiferent de motiv. Va rugam sa citi cu atentie termenii si conditiile afisate pe site-ul www.poelle.ro pentru evitarea oricaror neplaceri ulterioare.

Produse pe comanda

S.C Poelle SRL ofera clientelor sale optiunea de a-si personaliza produsele in functie de preferintele fiecareia. In aceste conditii, fiecare produs devine unic iar returnarea acestuia nu este permisa. Va rugam sa consultati pozele in detaliu si sa luati in considerare faptul ca culorile pot varia in functie de placa video a monitorului utilizat. SC Poelle SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acest fapt.

Va multumim,

POELLE

Ramai la curent cu noutatile de la Poelle

Fii la curent cu promotiile si ofertele Poelle.