Fii la curent cu Promotiile si ofertele poelle:

Copyright © Peolle 2018. Toate drepturile rezervate.

Politica confidentialitate

Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

De-a lungul timpului v-am povestit despre Poelle și lucrurile pe care dorim să le facem pentru voi, apoi v-am ascultat cu atenție pentru a înțelege cât mai bine ceea ce vă doriți. Ce am aflat am păstrat pentru noi pentru a putea menține dialogul și nu le-am folosit în scopuri care să vă displacă.

Cine suntem?

POELLE este un studio de design vestimentar, iar scopul nostru este simplu, acela de a crea ținute unice și de a vă oferi o experienţă de shopping captivantă, în care tu vei putea fi arhitecta propriei povești.
Suntem o echipa creativă și compactă. Credem că pasiunea pentru ceea ce faci este motorul. Credem că lucrurile simple și totuși provocatoare, care au într-adevăr o poveste reprezintă singurul drum. Credem că să te simţi bine în timp ce faci ceea ce iubeşti este imperativ, iar tu, draga noastră prietenă, te afli aici pentru că și tu crezi asta.
Te invităm în lumea Poelle! Fii inspirată și bucură-te de această călătorie!

Ce date prelucrăm?

In vederea comunicării de materiale în scop de marketing, prelucrăm date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume și prenume, număr de telefon.
Pentru livrarea produselor comandate prelucrăm date de contact – nume, prenume, email, telefon, adresă.

Cum sunt obținute datele?

Datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a Poelle fiind obținute în mod direct, ca urmare a unor corespondențe anterioare, a participarii la evenimentele organizate de Poelle, datorită calității de client al Poelle, sau ca urmare a preluării cu ocazia publicării lor în medii de informare, ce au un pronunțat caracter public.

Deoarece Poelle prelucrează date cu caracter personal, atât în scop contractual, cât și pentru a vă ține la curent cu activitățile organizate de noi, dorim să vă asigurăm, pe această cale, că organizația noastră a luat toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. sunt prelucrate de noi exclusiv cu scopul de a vă transmite materiale în scop de marketing (e.g. informări cu privire la produsele/serviciile oferite și evenimentele organizate de noi).
Datele cu caracter personal colectate ca urmare a unei comenzi sunt prelucrate numai pentru îndeplinirea drepturilor și obligațiilor contractuale.

Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal colectate pentru comunicarea de newsletter sunt prelucrate de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (”MailChimp”), o societate cu sediul în Statele Unite ale Americii, conform politicilor MailChimp.
Datele colectate ca urmare a derulării unor contracte, cursuri examinări sunt folosite doar de și de furnizorii de servicii necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale și legale, numai în baza unor mecanisme pentru asigurarea și monitorizarea protecției și confidențialității datelor.

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada abonării la newsletter.
Datele cu caracter personal culese pentru livrarea comenzilor sunt păstrate pe perioada necesară îndeplinirii obligațiilor contractuale și legale.

Care sunt drepturile dvs.?

In calitate de persoană vizată aveți următoarele drepturi:
• dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea Poelle o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective;
• dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
• dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar Poelle are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (I) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (II) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există nici un alt temei juridic pentru prelucrare; (III) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (IV) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (V) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine Poelle în temeiul dreptului uniunii sau al legislației române;
• dreptul la restricționarea prelucrării– aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (I) contestați exactitatea datelor, pentru perioada necesarăverificării acurateții datelor; (II) prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (III) Poelle nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea unui drept în instanță; sau (IV) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifica dacă drepturile legitime ale Poelle prevalează asupra drepturilor dvs.
• dreptul la portabilitatea datelor– aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către Poelle, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la Poelle la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
• dreptul la opoziție– aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal.
• dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Mentionăm că Poelle nu folosește sisteme automate pentru luarea deciziilor sau creare de profil;
• dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
• dreptul de a vă retrage consimtământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de Poelle pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Cum aveți acces la datele dvs.?

Puteți modifica datele furnizate prin trimiterea unui email la adresa: contact@poelle.ro
Vă puteți dezabona de la newsletter prin selectarea opțiunii [dezabonare] din fiecare newsletter sau prin trimiterea unei cereri la adresa: contact@poelle.ro

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul încare le utilizăm. Dacă ai întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, te rugăm sa ne scrii pe e-mail.
Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, ștergere), ne puteți contacta la adresa: contact@poelle.ro

Ramai la curent cu noutatile de la Poelle

Fii la curent cu promotiile si ofertele Poelle.