Fii la curent cu Promotiile si ofertele poelle:

Copyright © Peolle 2018. Toate drepturile rezervate.

Conditii de retur

Retur produse Poelle

Garantia comerciala a produselor Poelle este de 15 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.

 In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si etichetele originale nedeteriorate.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite,in cutie-colet, de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile:motiv retur,datele complete de contact ale clientului (se descarca Formularul de Retur de pe site) si sa ne informati de aceasta actiune la adresa de mail contact@poelle.ro
Produsele Poelle se vor returna numai la adresa indicata in Formularul de retur 
Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

 

Defecte fabricatie
Te asiguram ca toate produsele Poelle sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.

Multumim,

Echipa Poelle

Ramai la curent cu noutatile de la Poelle

Fii la curent cu promotiile si ofertele Poelle.